Trubaduuri – Karri Salo

Karri Salo on nuorekas, lahjakas ammattimuusikko. Tavallisesti hän säestää itseään perinteisellä akustisella kitaralla nykyaikaisin ottein, laulaa sokerinhienolla suomalaisella soundilla ja maustaa musiikkiaan myös huuliharpulla ja kazoo–torvella.

Karrin live –ohjelmisto koostuu lähinnä Suomi-pop ja -rock klassikoista sekä tämän päivän radiohiteistä. Toki tilaisuudesta riippuen löytyy tulkintoja 60-luvun ever green –kappaleista jopa lastenlauluihin! Kyseessä on siis ”cover” tuotantoa. Biisejä löytyy mm. seuraavilta artisteilta: Juice, Eput, Badding, Hector, J. Karjalainen, Leevi and the Leavings, CCR, The Beatles jne. Kaikkien tuntemat hitit samassa paketissa ja 100%:sti LIVENÄ!

Cover-osaston lisäksi Karrilta on julkaistu v. 2001 ensimmäinen soolo-albumi, Unplugged – ilman töpseleitä, joka on soinut mukavasti myös radioasemilla. Vuonna 2007 julkaistiin K.Salon toinen soolo-albumi, K2 ja vuonna 2011 ilmestyi kolmas pitkäsoitto: Tabula Raas. Neljäs täyspitkä sooloalbumi kantaa nimeä Sankaritarinoita.

Trubaduurien SM-kilpailuissa v.1997 Karri nosti itsensä finaaliin asti, mutta voitto jäi vielä odottamaan… Vuonna 2005 Tapsan tahdeilla sijoitus oli toinen.

Karri Salo toimii loistavasti sekä trubaduurina, duo kokoonpanolla, että isommalla orkesterilla, tilojen ja asiakkaan toiveen mukaan.

Karrin saattaa bongata myös solistin roolissa, vierailevana tähtenä, eri yhtyeiden keikoilla.

Kyseinen elävän musiikin riemuhetki sopii sekä ravintolailtoihin bailukansalle että yritystilaisuuksiin taustamusiikiksi. Yhteislauluhetketkin ovat olleet kuumaa tavaraa esim. merkkipäivillä, pikkujouluissa jne.

Karrin live-musiikki on siis soinut jo laajalti ympäri Suomea. Tässä muutamia esimerkkejä: Tavastia, Messukeskus, Hartwall areena, hiihtokeskuksissa: Ruka, Tahko, Levi, Ylläs, laivoilla, Finnjet, Europa, Cinderella, Nordlandia, sekä lukuisia hotelleja, ravintoloita ja pubeja. Yksityistilaisuuksissa mm. Nokia, Elisa, Sonera, Oriola, Metsä Serla, Instrumentarium, Metso, KTK jne.

Mikäli haluat musiikillisesti onnistuneen ja ikimuistoisen tilaisuuden, ota yhteyttä!karri(at)karri.eu puh. 050-3525118

Kysy myös muita artisteja!